Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 583g809kcal72.9g1.7g57.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki711g398kcal60.5g35.6g1.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g48g290kcal10.2g3.2g26.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka14g57kcal0g14.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe23g87kcal0.7g21.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g3283kcal288.6g151.6g169.4g0g
Valittu annoskoko1380g1642kcal144.3g75.8g84.7g0g
Annoskoko puolitettuna690g821kcal72.2g37.9g42.4g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856