Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 833g527kcal25g40g29.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 271g929kcal27.6g189.5g3.2g9.5g
Kananmuna 50g(kpl)167g210kcal18.3g0.5g15g0g
Sokeri25g101kcal0g25g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Rypsiöljy 75g663kcal0g0g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g4939kcal141.8g529.8g244.6g19g
Valittu annoskoko1380g2470kcal70.9g264.9g122.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna690g1235kcal35.5g132.5g61.2g4.8g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268