Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti674g742kcal148.3g0.7g20.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 20g179kcal0g0g20.2g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g150g41kcal1.9g7.2g0.1g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Punaviini 112g79kcal0.3g0.2g0g0g
Rusina 14g39kcal0.4g8.1g0.1g1.3g
Oliivi kivetön musta rainbow150g270kcal0.9g8.5g25.5g0g
Ohrakas ohratärkkelys23g82kcal0.1g20.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2763g2921kcal306.2g93g136.2g8.4g
Valittu annoskoko1382g1461kcal153.1g46.5g68.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna691g730kcal76.6g23.3g34.1g2.1g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355