Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g195g537kcal56.6g0.2g33.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.2g0.6g1.7g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g90g309kcal11g60.5g0.7g6.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g23g63kcal4.3g0g5g0g
Sinappi 12g16kcal0.5g1.7g0.7g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 751g342kcal22.5g36.1g11.3g0g
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.3g0g
Ketsuppi, euro shopper14g14kcal0.1g3.1g0.1g0.2g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa225g295kcal40.6g2.9g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2763g3815kcal281.8g277.6g166.8g18g
Valittu annoskoko1381g1907kcal140.9g138.8g83.4g9g
Annoskoko puolitettuna691g954kcal70.5g69.4g41.7g4.5g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826