Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)375g1313kcal50.7g246.1g10.9g12g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 338g144kcal11.4g16.2g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl131g172kcal17.1g0.4g10.8g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)68g243kcal15.5g0g20.3g0g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Purjosipuli, annos 20g15g2.9kcal0.3g0.4g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 300g962kcal80.4g0g71.9g0g
Ketsuppi, Pirkka13g14kcal0.1g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2763g5774kcal353.4g544.8g235.6g29.8g
Valittu annoskoko1382g2887kcal176.7g272.4g117.8g14.9g
Annoskoko puolitettuna691g1444kcal88.4g136.2g58.9g7.5g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355158