Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g375g75kcal6.8g8.3g1.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow375g75kcal11.3g7.5g0g9.4g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.8g0.9g1.1g
Juusto, Valio arkijuusto105g347kcal28.4g0g25.2g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g300g360kcal6.9g14.4g30g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2763g2186kcal136.6g68g147.4g21g
Valittu annoskoko1382g1093kcal68.3g34g73.7g10.5g
Annoskoko puolitettuna691g547kcal34.2g17g36.9g5.3g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207