Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3474g733kcal41.7g118.1g6.9g73g
Sipuli (kuorittu)1129g305kcal14.7g54.2g2.3g19.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1448g405kcal8.7g86.1g2.9g36.2g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g347g973kcal62.5g1.7g79.9g0g
Siirappi 174g524kcal0.2g128.7g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g301g964kcal33.1g189.7g6g34.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1679g2158kcal348.4g0g84g0g
Voi 232g1680kcal2.8g0.9g188.3g0g
Vesi1158g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g58g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15484kcal1024.2g1158.8g740.6g326g
Valittu annoskoko10000g7742kcal512.1g579.4g370.3g163g
Annoskoko puolitettuna5000g3871kcal256.1g289.7g185.2g81.5g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970