Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2604g1563kcal39.1g338.5g2.6g23.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1042g292kcal6.3g62g2.1g26g
Bataatti, kuorittu 521g422kcal8.2g87.7g0.3g15.6g
Palsternakka 260g166kcal1.3g30.7g1g11.7g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas260g729kcal49.5g0g57.3g0g
Vesi5208g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 52g159kcal4.9g7g12.2g0.8g
Inkivääri, tuore, silputtu52g42kcal0.9g9.3g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6742kcal220.4g1070.4g151.8g157g
Valittu annoskoko10000g3371kcal110.2g535.2g75.9g78.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1686kcal55.1g267.6g38g39.3g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097