Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1849g6841kcal92.4g591.6g462.2g37g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2311g3836kcal439.1g0g231.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl62g549kcal0g0g62.4g0g
Sipuli (kuorittu)693g187kcal9g33.3g1.4g11.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1849g375kcal11.1g70.3g5.5g25.9g
Juustoraaste Arla Magre 17%462g1294kcal134g11.6g78.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1387g250kcal7.8g34.7g5.5g9.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1387g282kcal8.3g52.7g4.2g19.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27230kcal1403.4g1588.4g1701.8g207.6g
Valittu annoskoko10000g13615kcal701.7g794.2g850.9g103.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6807kcal350.9g397.1g425.5g51.9g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249