Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 6757g2593kcal67.6g466.2g13.5g168.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g1351g365kcal17.6g64.9g2.7g23g
Hunaja 270g893kcal1.4g218.4g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)203g1303kcal31.6g29.4g119.6g14.2g
Oliiviöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g1351g4438kcal324.3g0g337.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20379kcal885g1557.8g1082.4g412.2g
Valittu annoskoko10000g10190kcal442.5g778.9g541.2g206.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5095kcal221.3g389.5g270.6g103.1g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756