Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g299g66kcal3g13.5g0g6g
Tonnikala öljyssä 170g322kcal46g0g15.3g0g
Kesäkurpitsa359g61kcal1.4g9g2.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy 40g357kcal0g0g40.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g369g129kcal3.7g25.1g1.8g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2768g1960kcal113g110.8g120g32.4g
Valittu annoskoko1384g980kcal56.5g55.4g60g16.2g
Annoskoko puolitettuna692g490kcal28.3g27.7g30g8.1g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741