Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g100g581kcal21.9g19.9g50.6g0g
Voi 60% rasvaa 70g381kcal0.6g0.3g42.7g0g
Liivatelehti, gelatiini400g1395kcal342.2g0g0.4g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g15g0.2kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa100g560kcal8g37g42g12g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g100g512kcal8.9g29.2g40g5.9g
Philadelphia tuorejuusto 200g200g510kcal11.8g6.4g47.8g0g
Makeutusjauhe, Pirkka100g374kcal1.2g91.9g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl300g1079kcal6g8.1g113.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2768g10781kcal801.2g385.6g674.8g35.8g
Valittu annoskoko1384g5391kcal400.6g192.8g337.4g17.9g
Annoskoko puolitettuna692g2695kcal200.3g96.4g168.7g9g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190