Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g150g105kcal18g6g0.7g0g
Rypsiöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g800g2680kcal110.4g512.8g18.4g48g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g80g281kcal20.8g2g21.6g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g40g85kcal8g2.4g4.8g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g40g35kcal6.4g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2770g8193kcal328.8g1058.6g293.4g96.2g
Valittu annoskoko1385g4097kcal164.4g529.3g146.7g48.1g
Annoskoko puolitettuna693g2048kcal82.2g264.7g73.4g24.1g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149