Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 749g474kcal22.5g36g26.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Rypsiöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g270g944kcal9.4g218.5g2.7g8.1g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g4317kcal131g541.4g179.2g16.4g
Valittu annoskoko1386g2158kcal65.5g270.7g89.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna693g1079kcal32.8g135.4g44.8g4.1g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300