Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)350g2519kcal0g0g279.9g0g
Sokeri 335g1358kcal0g334.3g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g96g164kcal14.4g0g11.5g0g
Siirappi, tumma16g50kcal0g11.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g84kcal0g20.8g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta569g2047kcal73.9g398g11.9g19.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g12444kcal176.6g1529.6g606.6g39.8g
Valittu annoskoko1386g6222kcal88.3g764.8g303.3g19.9g
Annoskoko puolitettuna693g3111kcal44.2g382.4g151.7g10g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740