Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa902g153kcal3.6g22.5g5.4g6.3g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%301g752kcal45.1g9.3g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g33g97kcal3g5.6g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g2085kcal107.4g89.2g145.4g17.8g
Valittu annoskoko1386g1042kcal53.7g44.6g72.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna693g521kcal26.9g22.3g36.4g4.5g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175