Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g211g1263kcal44.2g13.9g113.7g0g
Kookoshiutale 70g464kcal5.7g4.5g45.3g11.4g
Kananmuna kuoreton 105g150kcal13.2g0.3g10.8g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)263g1895kcal0.3g0.3g210.5g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g175g102kcal15.8g8.8g0.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)175g219kcal5.8g6.5g17.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g53g200kcal0.7g49.3g0g0g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Raparperi 316g106kcal2.2g17.4g0.3g4.4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten8.8g29kcal2.1g3.9g1.8g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g8888kcal181g216.4g800.6g33.6g
Valittu annoskoko1386g4444kcal90.5g108.2g400.3g16.8g
Annoskoko puolitettuna693g2222kcal45.3g54.1g200.2g8.4g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904