Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 228g781kcal23.2g159.3g2.7g8g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g37kcal0g9.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g53g383kcal0.5g0.5g42g0g
Maito, Kevyt175g81kcal5.6g8.4g2.6g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl193g250kcal25.2g0.6g16g0g
Sokeri 149g604kcal0g148.7g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g35g133kcal0.1g32.2g0.5g0g
Korppujauho 8.2g30kcal0.9g6.1g0.1g0.4g
Omena, keskikokoinen 200g525g179kcal1.1g37.3g1.6g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g4997kcal114.4g813.4g131g36g
Valittu annoskoko1386g2499kcal57.2g406.7g65.5g18g
Annoskoko puolitettuna693g1249kcal28.6g203.4g32.8g9g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068