Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl258g335kcal33.7g0.8g21.4g0g
Sokeri159g646kcal0g159g0g0g
Leivinjauhe9g16kcal0.5g3.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.2g1.5g4.3g
Kuohukerma,valio,2dl197g669kcal3.9g5.9g68.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki234g131kcal19.9g11.7g0.5g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.7g19kcal0g4.6g0g0g
Vadelma 375g154kcal3.7g15.4g3g13.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g5003kcal148.2g628.4g190.4g36.4g
Valittu annoskoko1386g2502kcal74.1g314.2g95.2g18.2g
Annoskoko puolitettuna693g1251kcal37.1g157.1g47.6g9.1g
Arvot/100g100g181kcal5.3g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168