Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g300g509kcal56.9g0g30g0g
Kananmuna kuorineen punnittu187g236kcal20.6g0.6g16.9g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g300g75kcal9.9g8.7g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)300g1049kcal38.4g208.9g5.7g9.6g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g3787kcal252.6g444.8g105.4g23g
Valittu annoskoko1386g1894kcal126.3g222.4g52.7g11.5g
Annoskoko puolitettuna693g947kcal63.2g111.2g26.4g5.8g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908