Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu174g219kcal19.1g0.5g15.6g0g
Sokeri 246g998kcal0g245.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g282g79kcal1.7g16.8g0.6g7g
Vehnäjauho puolikarkea 212g727kcal21.6g148.3g2.5g7.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen145g1041kcal0g0g115.7g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g72g521kcal0.7g0.7g57.8g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g72g181kcal10.1g2.5g14.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g181g723kcal0g180.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g8999kcal106.4g1196.2g413.4g28.8g
Valittu annoskoko1386g4499kcal53.2g598.1g206.7g14.4g
Annoskoko puolitettuna693g2250kcal26.6g299.1g103.4g7.2g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.2g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081