JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta661g992kcal132.3g0g52.9g0.7g
Vesi307g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g97g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Pekoni rasvainen 15g54kcal1.7g0g5.3g0g
Olut, alkoholiton Nikolai145g22kcal0.3g4.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 1.8g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g3.9g11kcal1.1g1.4g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g4.4g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Hunaja 8.8g29kcal0g7.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g2410kcal279.8g60g118.4g12.6g
Valittu annoskoko1386g1205kcal139.9g30g59.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna693g603kcal70g15g29.6g3.2g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405616