Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g18g158kcal0g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)211g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g456g128kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Punajuuri 702g269kcal7g48.4g1.4g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g1223kcal24.8g171.2g40.4g65g
Valittu annoskoko1386g612kcal12.4g85.6g20.2g32.5g
Annoskoko puolitettuna693g306kcal6.2g42.8g10.1g16.3g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937