Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1155g126kcal6.5g16.2g1.2g8.1g
Sokeri 84g341kcal0g83.9g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g105g21kcal0g6.8g0g0g
Tilli, tuore 21g6.3kcal0.8g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g989kcal14.6g214.2g2.8g17g
Valittu annoskoko1386g495kcal7.3g107.1g1.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna693g247kcal3.7g53.6g0.7g4.3g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041