Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 650g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 55g167kcal4.8g30.5g1g7.6g
Kaurahiutale 40g150kcal5.8g22.8g2.9g4g
Auringonkukansiemen 150g891kcal34.5g18.9g74.3g9g
Siirappi 30g90kcal0g22.2g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 21g149kcal0.1g0g16.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 423g1450kcal43.1g295.8g5.1g14.8g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2774g5873kcal186.6g789.2g201.6g70.8g
Valittu annoskoko1387g2936kcal93.3g394.6g100.8g35.4g
Annoskoko puolitettuna694g1468kcal46.7g197.3g50.4g17.7g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453