Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 338g81kcal6.1g7.4g1g7.8g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g113g282kcal15.8g3.8g22.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 844g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.2g16kcal0.6g0.6g1.2g0.1g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen56g19kcal1.9g2.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2776g902kcal54.2g48.4g49.8g17.4g
Valittu annoskoko1388g451kcal27.1g24.2g24.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna694g226kcal13.6g12.1g12.5g4.4g
Arvot/100g100g33kcal2g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607