Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 350g666kcal60.4g19.5g38.3g1.9g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi175g18kcal2.6g2.6g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)175g280kcal14g7g22.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g324g113kcal3.2g22g1.6g4.5g
Becel juokseva, annos 10g13g87kcal0g0g9.7g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g350g1155kcal42g227.5g6.7g31.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2779g4637kcal244.4g557.2g158.2g75.8g
Valittu annoskoko1390g2319kcal122.2g278.6g79.1g37.9g
Annoskoko puolitettuna695g1159kcal61.1g139.3g39.6g19g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007