Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g8.3g45kcal0g0g5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen29g10kcal1g1.4g0g0g
Raparperi, tuore42g13kcal0.3g2.3g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g549kcal10.6g96.6g11.8g3.4g
Valittu annoskoko139g274kcal5.3g48.3g5.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna70g137kcal2.7g24.2g3g0.9g
Arvot/100g100g197kcal3.8g34.7g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669