Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g67g85kcal9.9g0g6g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g4.7g13kcal0.4g2.3g0.2g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 17g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Korppujauho 4.2g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g335kcal26g13.2g21.4g1.6g
Valittu annoskoko139g168kcal13g6.6g10.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna70g84kcal6.5g3.3g5.4g0.4g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.7g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422