Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 20g30kcal4.3g0g1.4g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 20g5.9kcal0.1g1.1g0g0.4g
Kidneypapu keitetty 100g12g11kcal0.8g1.7g0.1g0.8g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g12g11kcal0.8g1.7g0.1g0.9g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 20g6.8kcal0.2g1.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g142kcal12.4g11.2g4.8g5.4g
Valittu annoskoko139g71kcal6.2g5.6g2.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna70g36kcal3.1g2.8g1.2g1.4g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71179