Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 20g21kcal0.8g3.9g0.2g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 33g34kcal1.2g6g0.4g1g
Salaatti, jäävuori tuore17g1.7kcal0.2g0.1g0g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 31g32kcal6.9g0g0.5g0g
Purjosipuli 12g2.7kcal0.2g0.3g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g23g7.9kcal0g1.7g0.1g0.4g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g202kcal18.6g24.2g2.4g4.4g
Valittu annoskoko139g101kcal9.3g12.1g1.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna70g51kcal4.7g6.1g0.6g1.1g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211