Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g55g39kcal0.9g8.8g0.1g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli7.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 16g29kcal2.9g0g1.9g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g1.6g0.3kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g36g20kcal1.1g2.3g0.7g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.8g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kesäporkkana (Pirkka)22g5.5kcal0.1g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g201kcal10.4g25.2g6.6g0.2g
Valittu annoskoko139g101kcal5.2g12.6g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna70g50kcal2.6g6.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9.1g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957