Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g44g11kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g11g38kcal0.7g8.3g0.2g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.7g0g
Sipuli 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.7g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g176kcal9.4g23.6g4g2.4g
Valittu annoskoko139g88kcal4.7g11.8g2g1.2g
Annoskoko puolitettuna70g44kcal2.4g5.9g1g0.6g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943