Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kanasuikale hunajamarinoitu38g49kcal6.8g0.8g2.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti14g26kcal0.4g1.7g2g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g19g21kcal3.4g0.4g0.6g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P23g14kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g284kcal23.2g21.6g11.8g1.8g
Valittu annoskoko139g142kcal11.6g10.8g5.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna70g71kcal5.8g5.4g3g0.5g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.8g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852