Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu8.7g11kcal1g0g0.8g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g29g10kcal1g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g14.9g0.3g0.7g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g2.2g14kcal0g0g1.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki18g10kcal1.5g0.9g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g7.3g5.8kcal1.5g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 8g11kcal1g0g0.8g0g
Oltermanni 17%15g40kcal4.5g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g351kcal25.4g34.4g12g1.4g
Valittu annoskoko139g176kcal12.7g17.2g6g0.7g
Annoskoko puolitettuna70g88kcal6.4g8.6g3g0.4g
Arvot/100g100g126kcal9.1g12.3g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339