Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 88g31kcal0.1g6.2g0.1g1.8g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 10g74kcal0g0g8.3g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g16g64kcal0g15.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Kaurahiutaleita(lidl)11g38kcal1.5g6.1g0.8g1.1g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g5.5g33kcal1.4g0.8g2.7g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g531kcal7.4g68.2g24g7g
Valittu annoskoko139g266kcal3.7g34.1g12g3.5g
Annoskoko puolitettuna70g133kcal1.9g17.1g6g1.8g
Arvot/100g100g191kcal2.7g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258