Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)1.4g7.7kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g50kcal1.7g10.2g0.3g0.4g
Sokeri9g38kcal0g9.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus6.6g21kcal0.7g4.2g0.1g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen82g27kcal2.7g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g351kcal15.8g55.6g7g1.8g
Valittu annoskoko139g176kcal7.9g27.8g3.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna70g88kcal4g13.9g1.8g0.5g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230