Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 113g86kcal19.4g0g0.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g284kcal39.4g2g12.8g0.8g
Valittu annoskoko139g142kcal19.7g1g6.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna70g71kcal9.9g0.5g3.2g0.2g
Arvot/100g100g102kcal14.2g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638