Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)125g293kcal24.5g5.4g19.4g0g
Ruohosipuli, tuore13g3.4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 0.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g603kcal49.4g11.8g40.2g0.2g
Valittu annoskoko139g302kcal24.7g5.9g20.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna70g151kcal12.4g3g10.1g0.1g
Arvot/100g100g217kcal17.8g4.2g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155