Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g38g98kcal6.5g0g7.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g10g8.6kcal0.5g1.2g0.1g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g26g81kcal3.7g0.3g7.4g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g12g23kcal0.5g3.2g0.9g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g8.9g33kcal2.2g0g2.6g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g22g15kcal0.1g3.3g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi9g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g545kcal28g22g37.2g0.2g
Valittu annoskoko139g273kcal14g11g18.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna70g136kcal7g5.5g9.3g0.1g
Arvot/100g100g196kcal10.1g7.9g13.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667