Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g1.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Keittojuures, Pirkka13g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g19g17kcal3.6g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g11g7.4kcal1.7g0g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g109kcal12.2g12.4g0.6g0.8g
Valittu annoskoko139g54kcal6.1g6.2g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna70g27kcal3.1g3.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514