Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha39g65kcal7.4g0g3.9g0g
CousCous, keitetty 100g16g29kcal0.7g5.3g0.6g0.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%16g9kcal0.5g1.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7.8g28kcal2.2g0.2g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g298kcal22.8g18.8g14.2g2.8g
Valittu annoskoko139g149kcal11.4g9.4g7.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna70g74kcal5.7g4.7g3.6g0.7g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338