Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g37g99kcal5.8g0g8.4g0g
Lohifilee 94g183kcal17.5g0g12.7g0g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1g1.4kcal0g0.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 6.3g1.7kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g572kcal47g1g42.6g0.8g
Valittu annoskoko139g286kcal23.5g0.5g21.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna70g143kcal11.8g0.3g10.7g0.2g
Arvot/100g100g206kcal16.9g0.4g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391