Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)71g89kcal13.3g2.4g2.8g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g22g61kcal3.9g0.1g5g0g
Sipuli 24g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kuohukerma (Ingman)20g67kcal0.4g0.6g6.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g448kcal35.8g8.4g29.4g0.8g
Valittu annoskoko139g224kcal17.9g4.2g14.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna70g112kcal9g2.1g7.4g0.2g
Arvot/100g100g161kcal12.8g3g10.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895