Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai21g73kcal2.5g14.7g0.4g0.6g
Maito, Kevyt11g4.9kcal0.3g0.5g0.2g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Sokeri 18g71kcal0g17.6g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 68g30kcal0.1g6.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g522kcal9.6g80g17.2g3.6g
Valittu annoskoko140g261kcal4.8g40g8.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna70g130kcal2.4g20g4.3g0.9g
Arvot/100g100g187kcal3.4g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254