Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse15g112kcal0g0g12.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g135kcal4g27.4g0.5g1.4g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.6g0g0g
Mustikka metsä- 27g12kcal0.1g1.7g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g774kcal12.4g110g29.6g4.6g
Valittu annoskoko140g387kcal6.2g55g14.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna70g194kcal3.1g27.5g7.4g1.2g
Arvot/100g100g278kcal4.4g39.4g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644