Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Sokeri11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.2g9kcal0.8g0g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton7.5g24kcal1.7g0.8g1.6g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g31g162kcal1.4g16.5g9.9g3.4g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g25g139kcal1.6g14.2g8.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton25g40kcal2g1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g1074kcal18.6g107.4g63.2g7.8g
Valittu annoskoko140g537kcal9.3g53.7g31.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna70g269kcal4.7g26.9g15.8g2g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302