Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g76kcal2.2g15.4g0.3g0.8g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 11g10kcal0.3g0.5g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Oliivi kivetön musta rainbow5.6g10kcal0g0.3g1g0g
Katkarapu 23g15kcal3.3g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%23g36kcal0.6g0.6g3.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 11g43kcal3.1g0g3.4g0g
Muna, annos 60g14g12kcal1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g576kcal21.4g35.4g37.8g2.2g
Valittu annoskoko140g288kcal10.7g17.7g18.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna70g144kcal5.4g8.9g9.5g0.6g
Arvot/100g100g206kcal7.7g12.7g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460