Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka27g33kcal0.8g6.9g0.2g0.9g
Papu iso valkoinen, keitetty22g63kcal4.7g9.7g0.3g0g
Ohrasuurimo 24g77kcal2g15.1g0.5g1.8g
Soijarouhe, tumma, 30g28g91kcal14.1g8.4g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g4.2g1kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.6g5.4kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g601kcal44.2g85.4g7.4g9.6g
Valittu annoskoko140g301kcal22.1g42.7g3.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna70g150kcal11.1g21.4g1.9g2.4g
Arvot/100g100g215kcal15.8g30.6g2.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245794