Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 45g58kcal9.3g0g2.2g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g88g32kcal0.9g5.3g1g1.4g
Oliiviöljy 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g196kcal20.6g11.2g7.8g3g
Valittu annoskoko140g98kcal10.3g5.6g3.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna70g49kcal5.2g2.8g2g0.8g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291630